Sport

Performanță: Doi copii din Cugir, vicecampioni la karate

karateClubul Sportiv Orăşenesc Cugir se poate mândri cu doi vicecampioni la karate. Proaspăt fuzionată la CSO, secţia de karate a adus primele rezultate excepţionale clubului cugirean. Doi copii pregătiţi de antrenorul de arte marţiale, Pricop Vasile, au participat la sfârşitul lunii noiembrie la Campionatul Mondial desfăşurat la Praga, în perioada 28 noiembrie – 3 decembrie 2013. Teodor Ştefania şi Micu Sebastian s-au impus la categoria 6-7 ani, fiind declaraţi vicecampioni mondiali.
Participarea celor doi copii la această competiţie mondială vine după un alt rezultat în urma căruia au fost selecţionaţi în echipa României. În luna octombrie Teodor Ştefania, Micu Sebastian, Mortură Cătălin şi Codrea Paul au reprezentat CSO Cugir la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional pentru copii, de la Galaţi, competiţie care a reunit aproximativ 50 de cluburi din toată ţara. Ştefania Todor şi Sebastian Micu s-au clasa pe locul secund în proba ENBU mixt, la categoria 6-7 ani, obţinând medalia de argint. De asemenea, la categoria 8-9 ani, în proba de kata, echipe, Sebastian Micu, Cătălin Mortura şi Paul Codrea au terminat pe poziţia a 4-a.
Graţie muncii şi disciplinei de care au dat dovadă pe parcursul antrenamentelor făcute alături de San Sei, Pricop Vasile, cei doi copii de doar 6-7 ani se pot mândrii cu două titluiri importante, unul naţional şi celălalt mondial.

Sunt rezultate cu care se mândreşte şi Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir, unde se doreşte şi se face performanţă, în ciuda vârstei fragede a clubului. Mărturie stau multiplele titluri naţionale ale tenismenului Bogdan Borza, precum şi locul trei obţinut la campionatele naţionale de cros din acest an.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 decembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...