Actualitate, Stiri

Percheziţii la domiciliile unor suspecţi de furt, din comuna Şibot

perchezitii_71364900Poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, împreună cu poliţişti ai Postului de Poliţie Şibot şi sprijiniţi de 12 poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au desfășurat astîzi o acţiune, pe raza comunei Şibot, pentru menţinerea climatului de siguranţă publică şi identificarea autorilor de infracţiuni.

Au fost efectuate 4 percheziţii la domiciliile unor persoane despre care există suspiciunea că sunt autori de infracțiuni, ocazie cu care au fost identificate diverse bunuri, în special aparatură electronică, produse cosmetice, etc., care se pare că provine din activitatea infracțională a 5 persoane din comuna Şibot, bănuite de furt.

Astfel, din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că în noaptea de 11/12.05.2014, F.D., un minor de 14 ani, împreună cu F.A.M. o tânără de 18 ani şi G.P., un minor de 17 ani, toţi din comuna Şibot, au pătruns prin efracţie într-un magazin din Balomiru de Cîmp şi au sustras bunuri în valoare de 1.000 de lei.

Cu ocazia percheziţiilor efectuate, la domiciliile lor, au fost găsite o parte dintre bunurile sustrase din magazinul din Balomiru de Câmp, acestea fiind restituite păgubitului.  De asemenea, au fost găsite două biciclete, reclamate ca furate în cursul lunii mai, de pe raza comunei Şibot.

Faţă de cei 3 tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Cu ocazia aceleiaşi acţiuni, au fost identificate alte două persoane din Şibot, despre care există suspiciunea că în noaptea de 05/06 aprilie a.c., au sustras bunuri în valoare de 1.700 de lei, dintr-un alt magazin din Balomiru de Câmp.

Astfel, în urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că H.S.A., o minoră în vârstă de 16 ani, împreună cu H.S.S., un minor de 16 ani, au pătruns prin efracţie magazin şi au sustras produse cosmetice şi alimentare.

Şi în acest caz, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 mai 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...