Evenimente

Percheziții ale polițiștilor din județul Alba la persoane bănuite de furtul unui autoturism

tutuntutun

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat, miercuri dimineață, șase percheziţii, toate în județul Sibiu, la domiciliile unor persoane bănuite de furtul unui autoturism și la sediile unor societăți comerciale administrate de acestea.

Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că, la sfârșitul lunii august a anului 2020, trei persoane, vizate de anchetă, ar fi sustras un autoturism, în valoare de aproximativ 20 de mii de euro, din parcarea unui bloc de locuințe din municipiul Alba Iulia.

Cele trei persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

La percheziţii, alături de poliţiştii de investigații criminale, au participat polițiștii de investigare a criminalităţii economice și polițiștii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

The post Percheziții ale polițiștilor din județul Alba la persoane bănuite de furtul unui autoturism appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 februarie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...