Actualitate, Stiri

Pentru că nu a gătit, o femeie din Blaj a fost ameninţată cu bătaia şi dată afară din casă de concubin

jandarmiPentru că nu a gătit, o femeie din Blaj a fost ameninţată cu bătaia şi dată afară din casă de concubin. Jandarmii au intervenit la timp, au aplanat scandalul şi l-au sancţionat contravenţional pe bărbat.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 8 februarie a.c., la ora 21.15, pe strada Barbu Lăutaru din municipiul Blaj şi a fost semnalat prin apel la 112.

După ce a lucrat toată ziua în pădure, ca tăietor de lemne, Alexandru D. ( 39 de ani ) s-a întors acasă sub influenţa băuturilor alcoolice şi, conform propriilor spuse, şi-a găsit concubina urmărind programele TV.

Întrebată fiind dacă a gătit ceva de mâncare, femeia a răspuns negativ, fapt care a determinat furia bărbatului.

Drept urmare, concubina a fost înjurată, ameninţată cu acte de violenţă şi dată afară din casă.

Scandalul a continuat în stradă, sub privirile vecinilor, până când unul dintre aceştia, temându-se pentru sănătatea femeii, a chemat jandarmii.

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Secţiei Blaj a intervenit de urgenţă, a aplanat conflictul şi a prevenit apariţia unor fapte mai grave.

Bărbatul a fost sfătuit să dovedească mai multă toleranţă în relaţia cu partenera sa, iar pentru fapta săvârşită a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 februarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...