Pamflet, Politica

Pe tocuri fiţi gata, start: Elena Udrea vrea să-i fure acciza lui Ponta

Udrea pe tocuriÎncep prin a spune că am petrecut ziua de 15 martie în linişte, chiar dacă vecinul de la etajul 2 şi-a declarat autonomia bahică şi nu a mai dorit să împartă pălinca, aşa cum promisese după ce şi eu împărţisem vinarsul cu dânsul de 1 decembrie. Vreau numai să-i spun bolovanului de la Jobbik ceea ce spunea cândva înţeleptul Petre Ţuţea: dacă trimitem doar caii din Ardeal la Budapesta se îneacă frumoasa capitală maghiară. Dacă merg şi călăreţii români la Budapesta isprăvim pălinca dintr-o sorbire, vorba cântecului popular.
Sezonul divorţurilor continuă la Alba Iulia: deputatul Călin Potor a realizat că moralmente nu mai este liberal. La fel cum PDL-ul a trecut din Internaţionala Socialistă la Partidul European, peste noapte doctorul Potor şi-a descoperit simţirea social-democrată, vocaţia sa umană, socială, de stânga, de asemenea şi-a descoperit o veche prietenie, cu un alt doctor, Ioan Dîrzu.
Şi pentru că tot veni vorba de felceri, la Aiud, doctorul Molnar Gheza (consilier local PDL, prieten bun cu Oana Badea) a fost ridicat de procurorii DIICOT pe motiv că folosea stetoscopul personal la modul impropriu, în zonele delicate ale femeilor.
Întorcându-ne însă la Alba Iulia, notăm că aici a venit Abramburica, fostă ministresă a Educaţiei (Ecaterina Andronescu pe numele din buletin) care a devenit doctor honoris causa la Universitatea 1 Apriluş. E bine, PSD Alba are un doctor în plus, semn vizibil că PSD-ul se însănătoşeşte în judeţul cel mai portocaliu din ţară.
Deputatul PMP Clement Negruţ şi-a luat blugii din tinereţe şi s-a dus la Bucureşti la mitingul împotriva accizei pe carburanţi pe care o pune premierul Ponta începând cu ziua de 1 aprilie. Nu e glumă!
Pe tocuri, fiţi gata, start! Notăm aici că startul mitingului PMP de la Bucureşti a fost dat de madam Udrea, favorita lui Traian Băsescu. De altfel, preşedintele-jucăuş s-a întâlnit după miting cu liderii PMP din ţară, la o bere. Ştim de pe vremea lui tovarăşu Iliescu că preşedintele României nu poate fi neutru ca Elveţia, aşa că şi îşi cam bagă codiţa în treburile partidelor politice. Udrea este supărată că datorită noii accize pe benzină va fi obligată să renunţe la limuzina de fiţe şi să umble mai mult pe tocurile pantofilor de lux, printre sărăntocii de rând.

Acest text este un PAMFLET şi trebuie tratat ca atare!

Foto: dcnews.ro

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...