Actualitate, Politica, Stirea Zilei

Pe surse. Cine va fi noul prefect de Alba?!?!

 

UPDATE: Guvernul a luat joi măsuri pentru înlocuirea unor prefecți și subprefecți, decizii bazate pe rezultatele analizei privind activitatea reprezentanților Executivului în teritoriu. La Alba a fost numit temporar, Murg Cornel in functia de perefect.

Numele lui Dan Pricăjan, ramane inca pe lista viitorilor prefecti de Alba.

UPDATE: Informația privind numirea lui Dan Pricăjan în funcția de prefect al județului Alba a fost confirmată de către două surse independente, acest nume a fost adus in atentia publicului si de Radio Orion Sebes Alba . Mai mult se pare că la nivelul Guvernului există o listă cu nominalizări pentru prefecții din mai multe județe. Vom reveni cu noi informații. 

Surse neoficiale ne-au confirmat faptul că Dacian Cioloș vrea să îl înlocuiască pe actualul prefect Gheorghe Feneșer cu un membru al PNL. Aceleași surse ne-au dezvăluit că este vorba de o persoană cunoscută atât de către vechii liberali cât și de către cei noi și că a fost prefect în județul Alba sau în județele limitrofe.

Numele vehiculate în partid sunt Ștefan Bardan, Dan Coriolan Simedru și Dan Pricăjan. Dacă primii doi sunt cunoscuți cititorilor din Alba, pentru Dan Pricăjan facem mențiunea că este proprietarul concesionarului Dacia-Renault pentru județele Alba și Hunedoara și fost prefect de Hunedoara în perioada în care Călin Popescu Tăriceanu a fost prim ministru. Pe de altă parte Ștefan Bardan a fost în aceeași perioadă prefect al județului Alba, iar parlamentarul Dan Coriolan Simedru a ocupat aceeași funcție începând cu anul 2008.

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 februarie 2016

About Author

Cititorul


5 COMMENTS ON THIS POST To “Pe surse. Cine va fi noul prefect de Alba?!?!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...