Actualitate, Stiri

Patru tineri din Alba Iulia au spart mai multe automate de bilete din stațiile STP

În cursul zilei de sâmbătă, poliţiştii din Alba Iulia i-au reținut pe doi tineri, de 21 și espectiv 16 ani, fiind cercetaţi împreună cu alți 3 minori din Alba Iulia pentru furturi şi tentative de furt din automatele de bilete ale societăţii de transport public local din Alba Iulia. Aceștia au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia şi instanţei de judecată.

Instanța de judecată a dispus cercetarea celor doi suspecţi, în stare de arest preventiv, pe numele lor fiind emise mandate de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada 10 – 20.06.2014, cei doi, împreună cu C.V.L., de 17 ani, C.T.H., de 15 ani şi C.O.D., de 17 ani, toţi din municipiul Alba Iulia, au forţat mai multe automate de bilete, montate în staţiile de autobuz şi au sustras 300 de lei.

În noaptea de 19/20.06.2014, doi dintre aceştia (M.B.E. şi C.T.H.), au fost prinşi în flagrant, de către agenţii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, imediat după ce au forţat un automat pentru bilete amplasat într-o staţie de autobuz de pe strada Macului.

Valoarea prejudiciului reclamat este de 1.000 lei, reprezentând suma de bani sustrasă şi pagubele produse prin distrugerea aparatelor.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 iunie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...