Actualitate, Locale, Stiri, Stiri Blaj

Patru indivizi au fost prinși de jandarmii din Blaj după ce au furat 600 de kg de struguri (foto)

Duminică 29 septembrie, patru bărbați cu vârste cuprinse între 33 și 40 de ani din Jidvei au fost prinși de jandarmi după ce au încercat să fure de la o fermă viticolă din localitate. În prealabil, cei patru hoți au fost surprinși de către un agent de pază din cadrul unei ferme viticole din aceeași localitate în timp ce culegeau struguri. Când cei patru și-au dat seama că au fost „descoperiți”, au luat-o la fugă, iar agentul de pază a solicitat sprijin. Un echipaj din cadrul Secției de Jandarmi Blaj s-a deplasat la fața locului și a reușit prinderea făptașilor și recuperarea întregii cantități de struguri.

În urma cântăririi a rezultat cantitatea de 600 kg de struguri care a fost ridicată în vederea confiscării și înapoiată ulterior unui reprezentant al părții păgubite. Pe numele celor 4 au fost întocmite acte de constatare, fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.  Cercetările în cauză vor fi continuate de către organele de poliție.
În ultima perioadă s-a înregistrat o creștere a numărului cazurilor de sustragere  de produse agricole, astfel că Jandarmeria Alba a suplimentat numărul misiunilor executate în vederea combaterii acestora. Pentru a descuraja perpetuarea acestor fapte, cetățenii sunt încurajați să ia atitudine și să semnaleze prompt serviciul 112.


Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 septembrie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...