Actualitate, Stiri

Patru bărbaţi din Sântimbru sunt cercetaţi penal după ce au furat motorină din rezervorul unui camion

Poliţiştii din Ighiu i-au prins pe patru bărbaţi din Sântimbru, suspectaţi că au furat motorină din rezervorul unui camion, pe raza localităţii Ţelna. Cei patru s-au ales cu dosare de cercetare penală.

În data de 30.06.2014, orele 02.00, poliţiştii Postului de Poliție Ighiu, au fost sesizați de către un cetăţean din localitatea Ţelna, cu privire la faptul că mai multe persoane sustrag motorină din rezervorul camionului său, ce era parcat în faţa casei.

Poliţiştii s-au deplasat imediat înspre localitatea Ţelna iar pe DJ 107 H, pe raza localităţii Şard, au identificat un autoturism în care se aflau L.D., de 46 de ani, L.S., de 20 de ani, L.L., de 20 de ani din Alba Iulia şi M.A., de 18 ani, din comuna Sântimbru, persoane despre care exista suspiciunea că sunt autorii furtului de motorină.

Cu ocazia controlului efectuat, în autoturism au fost găsite 8 canistre din plastic (două dintre ele fiind cu motorină), un levier, o mască, o pereche de mănuși și un furtun din cauciuc, bunuri despre care există suspiciunea că au fost folosite în activitatea infracţională a celor 4 bărbaţi.

Pe numele celor 4 a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat iar în cursul zilei de ieri au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia care a dispus cercetarea lor în stare de libertate.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

1 iulie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...