Social

Patrimoniul natural, cultural şi istoric al judeţului, promovat la nivel internațional

Feneser2Patrimoniul natural, cultural şi istoric al judeţului va fi promovat în cadrul Conferinţei Internaţionale ”Identificarea avantajelor competitive ale unei destinaţii turistice – oportunităţi şi provocări pentru dezvoltarea durabilă a turismului României în turism”

Ministerul Economiei şi Organizaţia Mondială a Tursimului organizează în perioada 3-7 iulie a.c. Conferinţa Internaţională cu tema ”Identificarea avantajelor competitive ale unei destinaţii turistice – oportunităţi şi provocări pentru dezvoltarea durabilă a turismului României în turism”.

Prefectul judeţului Alba, domnul Gheorghe Feneşer a purtat  discuţii împreună cu ministru delegat pentru IMM, Mediul de Afaceri şi Turism, doamna Maria Grapini în vederea cuprinderii judeţului Alba, pe lista unităţilor administrativ teritoriale care vor fi vizitate şi ulterior promovate în întreaga lume, ca potenţiale destinaţii turistice.

Eforturile prefectului au fost  încununate cu succes în final,  la întâlnirea recent avută la Alba Iulia, doamna Maria Grapini, Ministru delegat pentru IMM, Mediul de Afaceri şi Turism, asigurându-l pe prefectul Gheorghe Feneşer de includerea judeţului Alba în cadrul itinerariului turistic stabilit pentru jurnaliştii străini, participanţi la conferinţa internaţională menţionată.

Sunt extrem de mulţumit că am reuşit să introducem şi judeţul Alba, în itinerariul turistic, în care iniţial nu era prevăzut.

Doresc să precizez că vor fi prezenţi la Alba Iulia un grup de 50 jurnalişti de la cele mai importante societăţi de turism din lume, care vor mediatiza şi promova patrimoniul natural, cultural şi istoric al judeţului.

Ţin să mulţumesc doamnei ministru Maria Grapini, care a făcut eforturi considerabile pentru prezenţa noastră în cadrul acestui eveniment, în detrimentul altor zone geografice importante din România”, a declarat prefectul judeţului Alba, domnul Gheorghe Feneşer.

p style=”text-align: left;” align=”center”

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 iunie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...