Actualitate, Stirea Zilei

Părul frumos, o carte de vizită care impresionează (sau nu) de fiecare dată

par ingrijitCă e scurt, lung, mediu sau într-o multitudine de culori şi nuanțe, părul se remarcă printr-un singur lucru: frumusețe. Un păr strălucitor şi cu volum este visul femeilor de pretutindeni și chiar și al bărbaților.

Încă din antichitate podoaba capilară (după cum îi spune și ‚numele’) era considerată o mândrie a celui care o purta, o dovadă a poziţiei în societate. Femeile aveau, din cele mai vechi timpuri, devărate ritualuri de îngrijire a părului și de înfrumusețare a acestuia. Părul era considerat un simbol al eleganței, feminității și viței nobile.

Lucrurile nu s-au schimbat prea mult nici în vremurile noastre. Însă, ca orice epocă modernă, astăzi există foarte multe tendinţe de styling, nu tocmai sănătoase pentru podoapa noastră capilară. De la uscatul părului, la placa pentru păr sau sutele de vopseluri, care mai de care mai îndrăznețe, toate au efect de stilizare imediat însă vin și cu un preț: sănătatea acestuia. Chiar dacă părul arată bine imediat după vizita la salon, ținând cont că nu îl poţi coafa în fiecare zi, vrei să ai la îndemână și o soluție pentru ‚acasă’.

Keratina – secretul unui păr superb

Poate nu știai, însă Keratina este o proteină fibroasă din care părul este compus. Atunci când părul este coafat în exces și expus la factorii externi (soare, apă sărată, vopsire), particularitățile keratinei dispar, astfel încât părul devine lipsit de vitalitate și dificil de aranjat. Keratina conține aminoacizi bogați în sulf, metionină și cistină, care fac firele de păr mai rezistente.

Dacă vrei să ai un păr sănătos și să-i asiguri o protecție pe temen lung, ia în calcul folosirea consecventă a unor produse special dedicate acestui tip de îngrijire.

Șamponul cu biokeratină Herbagen, alături de loțiunea reparatoare cu biokeratină reprezintă setul complet care n-ar trebui să lipsească din dotarea niciunei femei. Șamponul Herbagen este conceput după o formulă specială, cu pH-ul apropiat de cel al pielii, conține biokeratină și are nenumărate proprietăți nutritive și restructurante. Iar loțiunea Herbagen conține biokeratina de origine naturală care ajută la refacerea firului de păr. Folosită constant, loțiunea îmbracă firul de păr într-un film proteic aderent care repara firele deterioarate, si confera volum .

Dacă folosești concomitent șamponul și loțiunea cu biokeratină, părul tău va deveni mai sănătos și mai frumos pe zi ce trece. Totuși, ca un sfat de care trebuie să ții cont pe termen lung: încearcă să folosești placa pentru păr sau aranjatul termic cât mai rar cu putință.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 decembrie 2017

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...