Actualitate, Evenimente, Politica, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Partidul Phralipe al Romilor, un partid al viitorului: inovaţie, deschidere multi-etnică, unitate naţională

În ianuarie 2019 a fost comunicată, prin Hotărâre Civilă a Tribunalului Bucureşti, înfiinţarea Partidului Phralipe al Romilor (PPR). PPR este un partid de Centru, modern, uman şi umanist, care promovează prin programul său politic 23 de priorităţi şi 22 de capitole de politică naţională şi externă, ca rezultat al aşezării Drepturior Omului în centrul viziunii sale definite în folosul cetăţenilor români de toate etniile, rezidenţi în România, şi în străinătate.

​PPR militează pentru respectarea Drepturilor Omului, a suveranității naționale, a independenței și a unității statului, a integrității teritoriale, a ordinii de drept și a principiilor democraţiei. Programul politic al PPR este disponibil pe website-ul partidului, la secţiunea „Despre”:  https://progresupp.wixsite.com/partid-ppr/despre 

​PPR va avea primul congres în România, pe data de 2 martie 2019, la Alba-Iulia. Detalii despre eveniment pot fi găsite pe website-ul partidului, la secţiunea „Evenimente”: https://progresupp.wixsite.com/partid-ppr/evenimente

​PPR a fost, încă de la fondare, deschis într-un mod deosebit către diaspora română de toate etniile, invitând permanent la colaborare şi răspunzând pozitiv la apelurile activiştilor politici din diaspora. Scopul comun este o scenă politică naţională şi europeană de o calitate mai bună, mai eficientă şi mult mai aproape de nevoile cetăţenilor de toate etniile.

„Este timpul să trecem la normalitate, să eliminăm discriminarea, atât pe cea negativă cât şi pe cea pozitivă, să construim cu adevărat acea integrare socio-economică folositoare tuturor oamenilor, acea unitate naţională pe care ne-o dorim cu toţii. Faptele trebuie să vorbească de la sine, mai mult decât cuvintele. Prin PPR, noi dorim să transmitem un apel puternic, o chemare decisivă la unitate naţională. În acest sens, vreau să salut colaborarea deosebit de productivă cu colegul meu Marius Robert Mareşal Stoica care este liderul platformei civice Noi Suntem Furtuna, şi cu întregul Grup de Iniţiativă al Diasporei Democrate (GIDD).  

„Am simţit de la bun început, cu multă bucurie, şi mi s- a confirmat pe parcurs, că am găsit nişte parteneri de lungă durată în acest proiect politic deosebit de original, inovativ, pe care România nu l- a mai avut niciodată.

„La noi veţi găsi cel mai modern şi mai constructiv proiect politic pentru România: o echipă competentă, mixtă din punct de vedere etnic, democratică, de o înaltă creativitate şi dăruire pentru România. De asemenea, la noi găsiţi programul politic pe care îl aşteaptau românii de toate etniile, de 30 de ani”,  a declarat preşedintele interimar al partidului, care este şi membru fondator, domnul Călin Pădurean, din Alba-Iulia.

„Sunt foarte încântat de colaborarea cu domnul Călin Pădurean şi cu echipa pe care mi- a prezentat- o la început, oameni unul şi unul. Am simţit instantaneu că împreuna vom fi o forţă, deoarece Călin şi cu mine suntem la fel: deschişi, sinceri, patrioţi, soldaţi, ne iubim ţara enorm de mult şi credem cu tărie în puterea unităţii naţionale. Doar prin unitate vom reuşi să salvăm România de la distrugerea pe care o fac în permanenţă, de 30 de ani încoace, partidele actuale parlamentare, care se află la putere.

„Cred că acest proiect politic este ceea ce România are nevoie, deoarece prin modelul nostru îi vom forţa şi pe alţii să treacă mai repede la o calitate mai bună a partidelor lor. Momentan, partidele politice din România sunt la pământ, asta înseamnă că toţi avem de suferit, de la mic la mare! Era timpul să venim cu un partid serios, curat, puternic, pentru a salva ce a mai rămas de salvat din ţara noastră.  

„Sunt convins că PPR va fi un real succes politic nu doar în România ci şi la nivel european, şi sunt pregătit să ma dedic total acestui proiect. Toţi iubim România şi România are nevoie de noi toţi! Doar aşa vom construi acea imagine mai buna a României în Europa şi în lume” , a declarat Marius Stoica, liderul platformei civice Noi Suntem Furtuna şi membru al GIDD.


Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 februarie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...