Politica

Partidele din Alba şi-au stabilit obiectivele pentru alegerile prezidenţiale

Alegerile prezidenţiale din această toamnă au o miză foarte mare pentru toate partidele politice. În Alba liderii celor mai importante formaţiuni politice şi-au stabilt deja obiectivele. PSD Alba prin vocea preşedintelui Ioan Dîrzu şi a vicepreşedintelui, Ioan Florea şi-a declarat intenţia de a câştiga alegerile le nivel judeţean, deşi vorba vine misiunea este una dificilă dacă ţinem cont că organizaţia din Alba este una dintre cele mai slabe de la nivel naţional.
Liderii Alianţei Creştin Liberală Alba, compusă din PNL şi PDL, spun că în Alba vor câştiga alegerile prezidenţiale la nivel judeţean fără probleme. Ţinem să le dăm dreptate deorece Alba este un fief al ACL, fiind poate una dintre cele mai puternice organizaţii din ţară.
Deputatul PMP Clement Negruţ, liderul PMP Alba, a declarat că nu are stabilit un target la nivel judeţean dar speră să obţină între 12-20% din voturile albanezilor.
Ioan Lazăr, preşedintele Partidul Liberal Reformator Alba a precizat că organizaţia pe care o conduce speră să realizeze în Alba cel puţin media din care PLR o va obţine la nivel naţional.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 septembrie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...