Sport, Stiri, Stiri Apuseni

Participare meritorie a reprezentanților Colegiului Național „Avram Iancu” Câmpeni la concursul de ciclism cross country ”Prima Evadare”

Recent, între București și Snagov, pe o distanță de 55 de km a avut loc ”Prima Evadare”, un concurs de ciclism cross country care a deschis sezonul maratoanelor MTB într-o versiune ușoară, fără diferențe de nivel. De câţiva ani a devenit maratonul de ciclism cu cel mai mare număr de participanţi si cel mai bine organizat din estul Europei. Concursul a fost organizat de Clubul NoMad Multisport.

Șase elevi pasionați de ciclism de la Colegiul Național „Avram Iancu” Câmpeni au participat la această competiție. Prezența la concurs a acestor elevi a fost posibilă datorită Asociației Părinților de la Colegiul Național „Av.Iancu” și Primăriei orașului Câmpeni, care a pus la dispoziție microbuzul, suportând toate cheltuielile de transport pe durata întregului weekend.

Doi dintre cei 6 participanți din Cîmpeni s-au clasat între primii 500 din 2500 de participanți din Europa, la acest maraton.Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 mai 2019

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...