Actualitate, Sanatate, Stiri

Parlamentarii şi autorităţile judeţene tratează cu indiferenţă Spitalul din Câmpeni!

Întâlnirea convocată pentru astăzi, în care trebuia discutat viitorul Spitalului din Câmpeni, a fost tratată cu indiferenţă de către parlamentarii de Alba, reprezentanţii Instituţiei Prefectului, ai Consiliului Judeţean dar şi de către unii primari din Munţii Apuseni. Cu toate că invitaţiile, pentru orele 14, au ajuns la toţi cei implicaţi, prezenţa a fost extrem de slabă.

La invitaţia primarului Călin Andreş au răspuns colegii din Gârda şi Scărişoara, împreună cu câţiva consilieri judeţeni. „Spitalul din Câmpeni nu este doar un spital orăşenesc, el deserveşte o zonă în care locuiesc peste45.000 de oameni, începând cu Arieşeni şi până la Sălciua. Toţi primarii ar trebui să se implice în supravieţuirea şi dezoltarea spitalului, pentru că cei mai mulţi pacienţi sunt din celelalte localităţi” a spus primarul Călin Andreş. Într-adevăr, în decursul anului trecut, din cei 4.892 de pacienţi externaţi, doar 1.186 au fost din Câmpeni. Pe de altă parte, singură entitate locală care contribuie la finanţarea spitalului este doar Primăria Oraşului Câmpeni.

Din păcate, singurii care suferă sunt locuitorii Ţării Moţilor, care ar putea fi puşi în situaţia să meargă până la Alba Iulia pentru cele mai banale boli.

Vom reveni cu amănunte despre situaţia de urgenţă în care se afla Spitalul din Câmpeni.

Emanuel Jilinschi

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 mai 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...