Social

Până în 5 octombrie, liceenii albaiulieni pot aplica pentru a intra în echipa YouthBank!

Ca în orice start de an școlar, echipa YouthBank primește în rândurile ei noi membri, noi liceeni entuziaști sschimbe în bine lucrurile din jurul lor. Pot aplica pentru a intra în echipa YB elevii care studiază la unul din liceele din Alba Iulia (nu este deci necesar să aibă și domiciliul în oraș) și care completează, până la 5 octombrie 2014 (inclusiv), formularul disponibil pe http://yb.fundatiacomunitaraalba.ro/
Prin programul YouthBank, Fundația Comunitară Alba crește lideri pentru comunitate. YB este administrat de către un grup de tineri liceeni, selectați și instruiți, și urmărește constituirea, promovarea și administrarea transparentă a unui fond special destinat proiectelor implementate de către liceeni în comunitate.
Programul YouthBank Alba a fost desemnat cel mai bun program de voluntariat în educație din județul Alba, atât în anul 2012, cât și în 2013, în cadrul Galei Voluntarilor, câștigând și premiile pentru cel mai bun coordonator de voluntari și cei mai buni voluntari la secțiunile educație și junior. La nivel național, YouthBank a fost desemnat „Cel mai bun proiect educaţional al anului” în cadrul Galei Premiilor în Educaţie 2010, în anul 2011 a primit premiul doi la categoria „Proiecte pentru tineret” în cadrul Galei Societăţii Civile, iar în anul 2012, la aceeași gală,
programul a primit premiul trei la categoria „Comportament civic și participare publică”, o confirmare în plus că YouthBank este o excelentă şcoală de dezvoltare personală.
În cei cinci ani de program (2009-2014), Fundatia Comunitara Alba a acordat 47 de granturi tinerilor liceeni, în valoare totală de peste 81.000 lei, inițiativele în comunitate finanțate având peste 20.000 de beneficiari direcți și indirecți.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 septembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...