Actualitate, HAZ DE NECAZ, Pamflet

Pamfletarul de serviciu nr 15

tpamfletarlogoZece nebuni stăteau frumos la rând şi săreau cap într-o piscină. Când i-a întrebat un vizitator de ce stau atât de cuminţi, unul dintre ei i-a răspuns. “A zis directorul că dacă suntem cuminţi, săptămâna viitoare ne bagă şi apă în bazin”.

Aşa şi albaiulienii, au aşteptat cuminţi să le bage primarul apă în bazin.

Şi ca să nu zică lumea că nu se ţine de promisiunile din campanie, a băgat apă.

În bazinul de decantare de la staţia de epurare, în bazinul de acumulare de la staţia de distribuire a apei şi mai nou, ia ghiciţi unde?!?!? În bazinul de la Schit.

A zis că o să aibă albaiulienii unde să se scalde? Ei bine au! Dar asta numai dacă e vreme frumoasă şi soarele încălzeşte apa.

Că doar nu v-aţi gândit că a băgat apă în bazinul olimpic. Hai, nu fiţi copii! Acolo nu se poate, că la Bucureşti sunt oameni răi care nu ascultă nici de rugăminţile lui Mircea Hava, nici de ultimatumurile lui Florin Roman şi nu vor să dea bani pentru bucuria albaiulienilor.

Ce să faci, dacă miticii ăia de la CNI, sau de la FMI sau de la ANI sau mai ştiu eu ce abrevieri de instituţii trebuie să vireze cash-ul pentru finalizarea lucrărilor.

Şi dacă nici şefu de municipiu nu a reuşit să scoată lozul cel mare când era coana Nutzi la minister, cum o să rezolve problema acum, când blonda ot Pleşcoi zace cu disperare în opoziţie, iar pe scaunul cel împarfumat şi dătător de fonduri stă un domn care nu împarte aceeaşi doctrină portocalie.

Dar nu-i nimic, dacă ne-au băgat apă la ştrandul de la Shit, scuze, de la Schit, parcă putem să ne înecăm acolo necazul că nici iarna viitoare nu o să avem loc de scăldat.

Şi lasă că doar pruncii noştri, dintre care unii chiar mici campioni, pot să meargă la Deva, sau la Sibiu ori Cluj, să înoate şi să se antreneze.

Sau la prietenul Puşcaş, numai că acolo o să aglomereze prea mult.

Că doar dacă pot să meargă până la oraş să vadă un film, să facă şi un pic de sport, iar apoi să se întoarcă în cetatea bimilenară şi să le spună tuturor ce frumoasă este ţara noastră.

Citizen. Ceasul! 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

4 iulie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...