TEATRU ALBA
Actualitate, Social

Pachete cu alimente pentru 40 de persoane vârstnice din municipiul Alba Iulia

IMG_2529O parte dintre beneficiarii Serviciului socio-medical de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice Alba Iulia din cadrul Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia au fost vizitaţi ieri, 18 decembrie, de un grup de colindători de la Ighiel însoţiţi de părintele Nicolae Dan.

Vârstnicii au primit din partea oaspeţilor pachete alimentare cu ocazia sărbătorilor de Crăciun.

În cursul zilei de astăzi, 19 decembrie, vor primi vizita colindătorilor şi cadouri de sărbători şi ceilalţi beneficiari.

Vor fi oferite în total pachete cu alimente pentru 40 de vârstnici.

Serviciul socio-medical de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice Alba Iulia are ca scop sprijinirea persoanelor vârstnice sărace şi dependente fizic, lipsite de un sprijin familial, din municipiul Alba Iulia în satisfacerea nevoilor primare (hrană, îmbrăcăminte), medicale, igienico-sanitare, social-administrative şi de relaţionare.

În cadrul acestui serviciu sunt oferite următoarele servicii: cantină mobilă, servicii de asistenţă socială, servicii menajere şi gospodăreşti, servicii medicale, consiliere, comunicare, însoţire la medicul de familie şi altele în funcţie de nevoile persoanei vârstnice.

Distribuie Acum

19 decembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...