Actualitate

Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru violență în familie și amenințare

La data de 27 iulie 2022, în jurul orei 11.30, Poliția Orașului Teiuș a fost sesizată de o tânără, de 17 de ani, din Teiuș, cu privire la faptul că a fost agresată de concubin.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în timp ce afla pe o stradă din oraș, tânăra ar fi fost agresată și amenințată de către partenerul său, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Teiuș.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au constatat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu.

Bărbatului i-a fost interzis să se apropie de concubina sa, iar față de acesta a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

The post Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru violență în familie și amenințare appeared first on albapesurse.

La data de 27 iulie 2022, în jurul orei 11.30, Poliția Orașului Teiuș a fost sesizată de o tânără, de 17 de ani, din Teiuș, cu privire la faptul că a fost agresată de concubin….
The post Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru violență în familie și amenințare appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 iulie 2022

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...