Comunicate, Locale, Politica, Stiri, Stiri Ocna Mures

Orașul Ocna Mureș are viitor! Ion Daniel Jinaru vine la Primărie!

COMUNICAT DE PRESĂ

Domnul Ion Daniel Jinaru, preşedintele Organizaţiei PSD Ocna Mureş şi-a anunţat intenţia de a deveni Primarul Oraşului Ocna Mureş, iar motivele pentru care face acest pas, de a intra într-o luptă politică ce pare inegală, sunt multe.

„Vreau să fac din Primăria Ocna Mureş un loc în care nimeni să nu se simtă străin, să găsească în autorităţile locale un sprijin real, nu un loc în care oamenii sunt trataţi ca şi când ar fi nişte argaţi. Vreau să ajut oamenii să redescopere Oraşul şi motivele pentru a zâmbi, indiferent de categoriile sociale din care fac parte. Vreau să aduc transparenţă totală în Primărie, să nu mai existe tot felul de parteneriate ascunse, să nu se mai poată face tot felul de aranjamente subterane şi autoritatea locală să devină una a cetăţenilor, nu prinsă într-un cerc de interese strâmt. Primăria trebuie să fie prietenoasă cu oamenii, administraţia să fie deschisă, Consiliul Local să decidă transparent doar în interesul oamenilor”, este anunţul prin care Ion Daniel Jinaru şi-a făcut cunoscută intenţia de a schimba, ca primar, oraşul Ocna Mureş.

Ion Daniel Jinaru are aproape 40 de ani şi, de când este în Ocna Mureş, s-a îndrăgostit de aceste locuri. „Îmi place acest oras, cred ca are viitor, dar trebuie să îl facem unul primitor pentru noi, pentru viitorul copiilor nostri. Iar pentru asta trebuie să fie o administraţie competentă, incoruptibilă şi orientată către cetăţeni. Fiecare om contează, iar fericirea tuturor este fericirea fiecăruia”, este ideea după care se ghidează Ion Daniel Jinaru pentru viitoarea administraţie publică locală a oraşului Ocna Mureş.

Iar pentru asta, Ion Daniel Jinaru şi partidul pe care îl reprezintă, PSD Ocna Mureş, are şi soluţii viabile:

– locuri de muncă pentru oameni
– turism şi finalizarea proiectelor pentru relansarea turismului
– redeschiderea spitalului din Ocna Mureş şi necesitatea de a oferi condiţii pentru încurajarea medicilor şi cadrelor medicale necesare, să se stabilească aici.
– deschiderea uneia sau mai multor platforme industriale pentru atragerea investitorilor, prin oferte serioase şi încurajarea Mediului de afaceri.
– Refacerea şi regândirea strategiei locale pentru gestionarea deşeurilor şi apei de uz casnic în condiţii cât mai avantajoase pentru locuitorii oraşului Ocna Mureş.
– avem un proiect unic şi special pentru tineri, mai ales că implicare politică, prin care vreau să îi aduc în fruntea Consiliului Local în următorul mandat al Consiliului Local Ocna Mureş.
– transaparentizarea deciziilor luate la nivel local, retehnologizarea şi implementarea unei interfeţe IT prietenoase cu oamenii în administratia publică locală.
– vreau să investim substanţial în educaţie, în programe educaţionale noi atât la nivel de elevi cât şi la nivel de cadre didactice, căci educaţia este viitorul nostru, al tuturor.
– Ocna Mureş are istorie şi obiective istorice excepţionale, are cultură şi oameni de cultură cu mare potenţial, are salină şi lacurile saline în preajmă, are forme de relief prielnice, are râul Mureş, iar asta înseamnă turism pentru întreaga lume.

„Am foarte mare încredere în oamenii din Oraşul Ocna Mureş! Cred că vor da şansă acestor proiecte, vor da şansă oraşului să crească rapid, vor da şansă echipei mele de tineri să intre în administraţia publică locală pentru a o revigora şi reforma!”

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 august 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...