Anunturi Publice

Ora dezbaterii publice privind aprobarea tarifelor pentru colectarea și transportul deșeurilor din Municipiul Alba Iulia a fost modificată!

albaalba

Pentru a facilita prezența la dezbaterea publică din data de 13.07.2021, privind aprobarea tarifelor pentru colectarea și transportul deșeurilor din Municipiul Alba Iulia, ora dezbaterii a fost modificată. ASTFEL, DEZBATEREA VA AVEA LOC LA ORA 16:00!

Vă reamintim că, în data de 13.07.2021, ora 16:00, la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, în sala de ședințe de la etajul 2, va avea loc dezbaterea publică privind aprobarea tarifelor unice și a tarifelor distincte practicate de către operatorul economic delegat, Asocierea SC RER VEST S.A./SC RETIM ECOLOGIC SERVICE S.A. în raport cu utilizatorii serviciului de salubrizare pentru activitatea de colectare și transport al deșeurilor municipale și similare desfășurată în Zona 1 – Lot 1 Alba Iulia a județului Alba, în baza Contractului de delegare prin concesiune a activității de colectare și transport a deșeurilor nr. 61/18.04.2019.

The post Ora dezbaterii publice privind aprobarea tarifelor pentru colectarea și transportul deșeurilor din Municipiul Alba Iulia a fost modificată! appeared first on albapesurse.

Pentru a facilita prezența la dezbaterea publică din data de 13.07.2021, privind aprobarea tarifelor pentru colectarea și transportul deșeurilor din Municipiul Alba…
The post Ora dezbaterii publice privind aprobarea tarifelor pentru colectarea și transportul deșeurilor din Municipiul Alba Iulia a fost modificată! appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 iulie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...