Anunturi Publice

Operațiuni de dezinsecție în parcuri și zone verzi de pe domeniul public și privat al localității Cugir

albaalba

Primăria Cugir anunță că în perioada 7 iulie – 9 iulie 2021, între orele 21:00 – 06:00, în funcție de condițiile meteorologice, Serviciul Public de Gospodărire Locală Cugir va demara o etapă de operațiuni de dezinsecție profilactică în parcuri/zone verzi de pe domeniul public și privat al localității Cugir și Poiana cu Goruni (localitatea Vinerea).

Operațiunea de dezinsecție are ca scop combaterea și prevenirea înmulțirii insectelor ectoparazite (căpușe, țânțari, muște, tăuni, etc.) care constituie o sursă de infecție și care pot vehicula germenii patogeni ai unor boli infecțioase sau generatoare de disconfort.

Zonele în care se vor execută operațiunile de dezinsecție vor fi presemnalizate prin plăcute de avertizare.

Substanțele folosite nu sunt periculoase, însă se recomandă ca persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii să nu între în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat.

The post Operațiuni de dezinsecție în parcuri și zone verzi de pe domeniul public și privat al localității Cugir appeared first on albapesurse.

Primăria Cugir anunță că în perioada 7 iulie – 9 iulie 2021, între orele 21:00 – 06:00, în funcție de condițiile meteorologice,…
The post Operațiuni de dezinsecție în parcuri și zone verzi de pe domeniul public și privat al localității Cugir appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 iulie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...