Actualitate

OFL Alba premiază excelența

Lista.Elevi.Premiati.-OFL.Alba-16.07.2013Sub acest slogan s-a desfășurat marți, 16 iulie a.c., de la ora 18.00, la Hotelul Parc din Alba Iulia, un important eveniment marca OFL Alba. Este vorba de premierea elevilor din județul Alba care au luat cele mai mari note la examenul de bacalaureat de anul acesta.

La invitația doamnei profesoare Elena Ignat, președinta OFL Alba, au răspuns prezenți elevii care au fost premiați, directori ai unităților de învățământ de unde au provenit respectivii elevi, profesori ai elevilor, părinți.

Au participat la eveniment lideri județeni și locali ai PNL și OFL: președinta OFL Alba Iulia, doamna Anda Udrea, vicepreședinții PNL Alba Dumitru Fulea, Romul Popa și Gabriel Pleșa și vicepreședintele PNL Alba Iulia, Gelu Nistea. De asemenea, au fost prezente doamnele inspectoare din cadrul ISJ Alba Iuliana Șarlea, Codruța Lodroman și Mariana Pereanu.

În discursurile lor invitații au apreciat inițiativa OFL Alba și au subliniat necesitatea ca absolvenții învățământului românesc să aibă posibilitatea de a se realiza material și profesional în țară, astfel încât atracția Vestului să fie tot mai redusă, iar valorile umane să fie păstrate în țară.

La finalul evenimentului, doamna Elena Ignat a ținut să facă anumite precizări:

Există deja o tradiție ca OFL Alba să premieze performanța la nivelul județului Alba.

În anii trecuți am premiat elevi cu rezultate deosebite la olimpiade, femei de succes din județul nostru, iar anul acesta am considerat important să premiem performanța la bacalaureat.

Și aceasta în condițiile în care în ultimii ani, rezultatele la acest examen al maturității nu au fost dintre cele care să fie considerate ca mulțumitoare.

Iată de ce am dorit să arătăm că elevii cu rezultate excelente merită atenția și aprecierea noastră.

Dincolo de valoarea materială a premiilor, este importantă valorizarea acestor elevi și promovarea lor ca modele pentru colegii lor din anii mai mici, chiar în cadrul unor astfel de evenimente publice.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 iulie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...