Sport

Ocnamureșeanca Teodora Damian, convocată la lotul național de handbal cadete

Teodora Damian (foto în echipament albastru, 14 ani), originară din Ocna Mureș, o speranță a handbalului feminin românesc, a fost convocată din nou la o acțiune a loturilor naționale de junioare ale României.

De data aceasta este vorba despre o pregătire centralizată, în perioada 22-28 februarie, a reprezentativei tricolore de cadete (n. 2006-2007), antrenorul Marius Dănuleț având la dispoziție 22 de jucătoare.

Teodora Damian este legitimată la echipa Liceului Teoretic „Liviu Rebreanu” din Turda și se anunță o jucătoare de mare perspectivă a sportului pe semicerc.

Dragostea pentru handbal are resort în familie, Teo, mezina familiei fiind născută în decembrie 2006.

Teodora Damian o are idol pe Cristina Neagu, și a început handbalul în urbea natală, îndrumată de fosta internațională Ana Maria Grozav, trecnd ulterior pe la formațiile CSȘ Luduș și Pegasus Tg. Mureș.

În iunie 2019, în urma turneului final al junioarelor 4 de la Rm. Vâlcea, a fost declaată golgheterul întrecerii juvenile și cel mai bun inter al competiției, deși echipa sa nu s-a clasat pe podium.

sursa: alba-sport.ro.

The post Ocnamureșeanca Teodora Damian, convocată la lotul național de handbal cadete appeared first on albapesurse.

Teodora Damian (foto în echipament albastru, 14 ani), originară din Ocna Mureș, o speranță a handbalului feminin românesc, a fost convocată din…
The post Ocnamureșeanca Teodora Damian, convocată la lotul național de handbal cadete appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 februarie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...