Actualitate, Stiri

O tânără din Alba Iulia păcălită la un schimb valutar pe… stradă

În ziua de 24 octombrie 2014 poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat o femeie din judeţul Dolj bănuită că ar fi autoarea unei înşelăciuni reclamate poliţiei în data de 21.10.2014.

Poliţiştii au reconstituit faptele: în dimineaţa zilei de 21 octombrie, în timp ce se afla în zona unei case de schimb valutar de pe b-dul Revoluţiei din Alba Iulia, M.M., de 39 de ani, din Negoi, judeţul Dolj, a acostat-o pe o tânără de 21 de ani, din Alba Iulia, căreia s-a oferit să-i schimbe suma de 400 de euro contra sumei de 1.770 lei.

După încheierea tranzacţiei tânăra a constatat că M.M. a înşelat-o şi i-a dat în schimbul celor 400 de euro doar suma de 190 de lei.

Femeia din Dolj este cercetată pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune faptă prevăzută şi pedepsită de art. 244 alin. 1 din Codul Penal, precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

POLIŢIA ALBA RECOMANDĂ: Pentru a nu deveni victimele unor astfel de infracţiuni, poliţia recomandăcetăţenilor efectuarea de schimburi valutare doar la bănci şi case de schimb valutar, după consultarea atentă a cursurilor şi comisioanelor afişate.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 octombrie 2014

About Author

Cititorul


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...