Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

O persoană a decedat în urma unui accident care a avut loc în localitatea Strungari (foto)

Duminică, 21 aprilie, în jurul orei 4, un accident rutier a avut loc în localitatea Strungari.

La fața locului a intervenit Garda Sebeș cu un echipaj SMURD, o mașină de DESCARCERARE, SAJ Alba cu 2 ambulanțe și o ambulanță SMURD Terapie intensivă.

În urma accidentului au rezultat 3 victime dintre care o persoană era încarcerată și inconștientă. S-au efectuat manevre de descarcerare pentru victimă, celelalte 2 victime fiind extrase din autoturism conștiente, cu diferite traumatisme.

Din nefericire, în jurul orei 4.20, victima care a fost încarcerată și apoi extrasă dintre fiarele contorsionate ale mașinii a fost declarată decedată în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical sosit la fața locului.

Detalii suplimentare ale accidentului

În autoturism au fost 3 tineri, de 30, 31 și 26 de ani, toți din Pianu de Jos. Victima decedată are 30 de ani și se pare că era pasager pe bancheta din spate. În prezent au loc audieri pentru a se stabili care dintre ceilalți doi ocupanți ai autoturismului era la volan în momentul producerii accidentului. Le-au fost recoltate mostre de sânge ambilor, pentru stabilirea alcoolemiei.


Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 aprilie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...