Evenimente

O nouă plângere penală pe numele primarului din Sebeș

La finalul săptămânii trecute la Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Alba Iulia a fost depusă o nouă plângere penală pe numele primarului municipiului Sebeș – Dorin Nistor (PNL). Această nouă plângere penală a fost depusă de președintele Partidului Verde – filiala Alba și totodată (așa cum se autointitulează) avertizorul de integritate Nicolaie Matei.

Acesta a mai depus și în trecut o altă plângere, iar aceasta depusă în data de 11 iunie a.c. pare a fi pe un alt subiect, chiar dacă fostul consilier local al Mun. Sebeș nu a precizat deocamdată pe ce subiect este. Din proba trimisă redacției noastre se poate vedea însă că aceasta este formulată împotriva primarului Dorin Nistor însă și împotriva unui angajat al Primăriei Sebeș, respectiv Jr. Delia G. – șef birou Contencios administrativ și administrație.

De data aceasta, fostul consilier local și totodată vicepreședinte al Verzilor la nivel național a pus la dispoziția presei și o filmare video realizată la data depunerii plângerii, în care refuză să dea prea multe detalii, dar lasă să se înțeleagă faptul că ar mai putea urma și altele și că la DNA Alba “ar trebui să se înființeze o secție special dedicată pentru primarul Dorin Nistor”.

În ultima perioadă au apărut mai multe articole de presă cu privire la modul iresponsabil în care s-au cheltuit aproape 15 miliarde de lei vechi (1.480.000 lei/302.000 EURO) pe diverse achiziții controversate și unele dintre ele chiar aberante (cositul buruienilor, igienizarea a trei WC-uri publice, 16 ghivece din plastic care ar îmbunătăți calitatea aerului în oraș). Nu se știe dacă plângerea penală are vreo legătură cu acestea sau nu…

Vom reveni cu detalii

The post O nouă plângere penală pe numele primarului din Sebeș appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 iunie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...