Actualitate

O nouă performanță pentru secția de judo a CS Unirea Alba Iulia: Bogdan Laura Alexia – medalie de bronz la Campionatul Național de Seniori

Secția de judo a CS Unirea Alba Iulia înregistrează o nouă performanță, de această dată, la Campionatul Național Individual de Seniori, desfășurat în perioada 27-29 mai la Cluj Napoca, unde Bogdan Laura Alexia a obținut locul 3.

Este o mare performanță pentru clubul nostru întrucât Bogdan Laura Alexia, la 16 ani, reușește, din nou, să obțină medalia de bronz la cea mai importantă competiție națională de seniori. Ea a concurat la categoria de greutate – 52 de kilograme.

Sportivii secției noastre de judo sunt antrenați de către prof. Dinu Alin și Dinu Cristian.

Sportiva are un palmares bogat, fiind în ultimii 3 ani campioană națională la cadeți (la categoria de greutate 48 de kg). De asemenea, ea a mai câștigat medalii importante la categorii de vârstă superioare vârstei ei și a dovedit perseverență în pregătire.

Următoarea competiție pentru Bogdan Laura Alexia va fi Campionatul European U-18, ce se va desfășura în orașul Poreč, Croația, în perioada 23-26 iunie.

The post O nouă performanță pentru secția de judo a CS Unirea Alba Iulia: Bogdan Laura Alexia – medalie de bronz la Campionatul Național de Seniori appeared first on albapesurse.

Secția de judo a CS Unirea Alba Iulia înregistrează o nouă performanță, de această dată, la Campionatul Național Individual de Seniori, desfășurat în perioada 27-29 mai la Cluj Napoca, unde Bogdan Laura Alexia a obținut…
The post O nouă performanță pentru secția de judo a CS Unirea Alba Iulia: Bogdan Laura Alexia – medalie de bronz la Campionatul Național de Seniori appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 mai 2022

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...