Sport, Stiri

O mare reuşită pentru micii dansatori din Sebeş

În data de 27 septembrie 2014 la Sala Polivalentă din Rm. Vâlcea a avut loc a X-a ediţie a Concursului Naţional de Dans Sportiv „Cupa Vâlcea”. Evenimentul a fost organizat de Clubul de Dans Ru-Apollo în parteneriat cu Federaţia Română de Dans Sportiv.

200 de perechi din întreaga tara s-au întrecut pe ringul de dans pentru a cuceri podiumul. Copiii au fost arbitraţi de un juriu constituit din 19 arbitri naţionali din Bucureşti, Sibiu, Ploieşti, Craiova, Timişoara şi Rm. Vâlcea.

Sportivii Clubului de Dans Fantasy Dance din Sebeş s-au remarcat şi de aceasta dată, ocupând cele mai înalte trepte ale clasamentului. Astfel la categoria Hobby 10-11 ani, locul I a fost obţinut de perechea Marius Henegar-Antonia Avădani, locul II de Dragoş Marius-Rebeca Blaga şi locul III de Rareş Huzu-Alexia Popescu. Toţi sunt elevi ai clubului din Sebeş, îndrumaţi de profesoara Ema Şalapi.

Fără a greşi, putem spune ca este podiumul Fantasy Dance Sebeş.

La categoria mai mare, Clasa E 12-15 ani, perechea formata din Paul Elida şi Bianca Albu au urcat din nou pe prima treaptă a podiumului, fiind urmaţi de perechea Şerban Dragomir-Laura Cristea, care au urcat pe podium pe locul al III-lea la aceeaşi clasă, dar la o categorie mai mică de vârstă.

De asemenea, Sora Antonia a ocupat locul I la categoria fete solo 10-11 ani.

Sportivii clubului Fantasy Dance aduc la Sebeş 3 locuri 1, un loc 2 şi 2 locuri 3.

Felicitări sportivilor, antrenorilor şi părinţilor pentru înţelegere şi devotament!

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 septembrie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...