Stirea Zilei, Stiri

O fetiţă din Aiud a reuşit să îi impresioneze pe Buzdugan şi Morar

Buzdugan si MorarO fetită din Aiud a reuşit să îi impresioneze pe cunoscuţii prezentatori TV şi radio, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar. Micuţa cerşea într-o benzinărie din localitate, iar cele două vedete au oprit pentru a alimenta maşina, în drumul de întoarcere de la Cluj către Bucureşti. Aceştia au rămas surprinşi de frumuseţea deosebită a fetei dar mai ales de bunul simţ de care a dat dovadă în momentul în care Buzdugan şi Morar s-au oferit să îi cumpere mancare şi apă.

După întâlnirea pe care au avut-o cu micuţa cerşetoare, cei doi au postat fotografii pe conturile de facebook. iar astăzi au făcut cunoscută povestea fetei în cadrul matinalului pe care îl prezintă.

Iată cum arată mesajul ataşat fotografiei făcute în benzinăria din Aiud:

„Azi am întâlnit la Aiud într-o benzinărie cele mai preţioase smaralde: ochii unei fetiţe de 11 ani care cerşea lângă o pompă! O cheamă Andreea. Am invitat-o în benzinărie să-şi aleagă tot ce-i poftea inimioara: sendvişuri, ciocolată şi apă… Mi-a plăcut că a ales cu bun simţ… Este Postul Mare şi fiecare dintre noi trebuie să facă un pic mai mult decât interesul personal! Când eram mici ne rugam :

Înger, îngeraşul meu
Ce mi te-a dat Dumnezeu,
Totdeauna fii cu mine
Şi mă învaţă să fac bine.

Recitiţi, vă rog, ultimele 2 versuri în cazul în care aţi uitat să fiţi buni:

Totdeauna fii cu mine
Şi mă învaţă să fac bine.”

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...