Actualitate, Stiri

O femeie şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie produs în Teiuş. Alte patru persoane au fost transportate la spital

0accident-triunghiUn grav accident de circulaţie a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 05:30, soldat cu decesul unei femei şi rănirea altor patru persoane. În accidentul produs în Teiuş au fost implicate o autoutilitară şi un microbuz.

Din primele cercetări se pare că şoferul microbuzului, care se îndrepta spre Alba Iulia, a virat la stânga, către gară, moment în care maşina pe care o conducea a fost lovită de o autoutilitară aflată în depăşire.

În tragicul accident, o femeie aflată în microbuz şi-a pierdut viaţa, iar alte patru persoane au fost transportate la spital.

Potrivit ISU Alba, detaşamentul de pompieri Aiud a fost solicitat să intervină în această dimineaţă, la ora 05.35, pe DN 1, pe raza loc. Teiuş la un accident rutier, în care au fost implicate un microbuz şi o autoutilitară. În urma accidentului s-au înregistrat 5 victime (4 persoane rănite şi 1 persoană decedată). Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă dotată cu echipamente de descarcerare, o ambulanţă SMURD B2 şi o ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, pentru asistenţă şi prim ajutor medical. Două victime au fost transportate la spital cu o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul Aiud şi o ambulanţă de la S.A.J. Alba.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...