Actualitate, Stiri

O femeie din judeţul Sibiu a fost prinsă după ce a comis mai multe furturi în Alba Iulia

Ieri, 31.07.2014, prin apelul de urgenţă 112, Politia municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că persoane necunoscute au intrat într-o farmacie din Alba Iulia, unde, profitând de neatenţia vânzătoarei lor, au sustras un aparat medical, părăsind locaţia, spre o destinaţie necunoscută.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii de ordine publică şi cei de investigaţii criminale, s-a reuşit identificarea, la scurt timp a persoanei bănuite de comiterea acestui furt, stabilindu-se că este vorba de N. A., de 53 ani, din comuna Şura Mica, judeţul Sibiu.

Totodată, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că femeia ar mai fi comis alte cinci furturi, tot pe raza municipiului Alba Iulia, in perioada lunilor mai – iulie 2014. Printre bunurile sustrase de femeie se numără portmonee cu bani şi acte, telefoane mobile, bijuterii, aparate medicale, dar şi alte bunuri, toate faptele fiind comise în locuri publice, respectiv în stradă, magazine, farmacii.

Faţă de aceasta a fost începută urmărirea penala pentru comiterea infracţiunii de furt, faptă prevăzută de art. 228 alin. 1, din noul Cod penal, fiecare cu aplicarea art. 41 alin. 1 din Codul penal şi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore, fiind depusa în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IJ Alba, urmând ca în data de 01.08.2014 să fie prezentata Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

1 august 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...