Actualitate, Stiri

O femeie din Gârda de Sus a fost împuşcată mortal de un tânăr, care a confundat-o cu un animal

Poliţiştii postului de poliţie Gârda de Sus au fost sesizaţi azi-noapte, în jurul orei 02:00, de către un cetățean din localitatea Biharia, comuna Gârda de Sus, judeţul Alba, cu privire la faptul că, în timp ce intenţiona să vâneze o vulpe, a împuşcat-o din greşeală pe o femeie din aceeaşi comună.

Din primele cercetări efectuate de echipa operativă deplasată la faţa locului, a rezultat că G.D.I., de 28 de ani, din Biharia, paznic de vânătoare, în timp ce intenţiona să vâneze o vulpe în locul numit ,,După muntişor” de pe raza comunei Gârda de Sus, a împuşcat-o mortal pe L.M., de 61 de ani, din localitatea Snide, comuna Gârda de Sus, care se afla în zona respectivă, împreună cu soţul său, pentru a-şi proteja de mistreţi, un teren agricol.

Bărbatul este posesor legal de armă de vânătoare iar în momentul producerii evenimentului se afla la o vânătoare neautorizată.

Cadavrul victimei a fost transportat la morga Spitalul Orăşenesc Cîmpeni unde urmează să fie efectuată necropsia, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

Faţă de G.D.G. sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, uz de armă letală, fără drept şi braconaj.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 iunie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...