Actualitate, Stiri

O femeie din Feneş riscă ani grei de închisoare pentru tentativă de omor calificat şi tâlhărie

O femeie de 33 de ani, din Feneş a fost adusă, în data de 17.05.2014, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, fiind cercetată într-un dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de omor calificat şi tâlhărie, fapte ce ar fi fost comise la data de 12 mai 2014.

În fapt, în data de 16.05.2014, orele 09.50, Poliţia municipiului Alba Iulia, a fost sesizată de către o femeie în vârstă de 78 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în data de 12.05.2014, în timp ce se afla la domiciliul său, a fost agresată de către L.P., aceasta din urmă sustrăgându-i mai multe bunuri.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în ziua respectivă, agresoarea, care o cunoştea pe vârstnică de mai mulţi ani şi obişnuia să o viziteze, în timp ce se afla la domiciliul acesteia, a strâns-o de gât cu un material textil şi i-a sustras un ceas, mai multe obiecte vestimentare, un telefon mobil şi unul fix, după care a părăsit apartamentul, abandonând victima în stare de inconştienţă.

La scurt timp după sesizarea faptei, poliţiştii au reţinut-o pe agresoare şi au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de omor calificat şi tâlhărie.

În data de 17.05.2014, L.P. a fost prezentată instanţei de judecată din cadrul Tribunalului Alba, care a emis pe numele său, mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

19 mai 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...