Actualitate, Stiri

O femeie de 45 de ani a fost găsită moartă în apartamentul său din Alba Iulia

foto: glsa.ro
foto: glsa.ro

O femeie din municipiul Alba Iulia a fost găsită moartă în apartamentul ei, de pe strada Toporaşilor. Poliţia a fost alertată de vecinii femeii, care spun că nu au mai văzut-o de aproximativ patru luni, iar din locuinţă se simţea un miros greu.

În data de 24.04.2014, orele 15.30, Poliţia Municipiului Alba Iulia, a fost sesizată de către un cetăţean de pe strada Toporașilor din Alba Iulia, cu privire la faptul că dintr-un apartament învecinat răzbate un miros greu.

La faţa locului s-a deplasat o echipa operativă de cercetare precum şi lucrători din cadrul Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă Alba, care au pătruns în apartament, printr-un geam al balconului şi au deblocat ușa de acces.

În dormitorul apartamentului a fost găsit, în stare avansată de putrefacţie, cadavrul lui B.M.R., o femeie în vârstă de 45 de ani, locatara apartamentului.

Din declaraţiile vecinilor a rezultat că aceasta nu a mai fost văzută de cca. 4 luni.

La examinarea sumară a cadavrului, nu au fost identificate urme de violenţă iar sistemele de închidere ale uşii de acces şi ale ferestrelor apartamentului, nu prezentau urme de

Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean Alba, urmând a fi efectuată necropsia, în vederea stabilirii cauzei morţii.

Cercetările sunt continuate.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...