Actualitate

O bătrână din Lopadea Nouă a ajuns în stare gravă la spital după ce probabil a fost lovită de o maşină

Poliţiştii din Alba continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care o femeie în vârstă de 78 de ani, a suferit leziuni la cap. Femeia a fost găsită pe marginea Drumului Naţional 1, pe raza comunei Unirea şi este posibil să fie victima unui accident rutier.

În noaptea de 16/17 martie, în jurul orelor 02,15, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe DN1, la kilometrul 430+400 de metri se află o persoană căzută pe partea carosabilă. La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi ambulanţă, fiind identificată G.L., o femeie în vârstă de 78 de ani, din localitatea Băgău, comuna Lopadea Nouă, care era inconştientă, prezentând o plagă la nivelul capului. Victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internată, în stare gravă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment şi identificarea eventualelor persoane şi autovehicule implicate, în cauză existând posibilitatea ca leziunile suferite să fie urmarea unui accident rutier.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...