Diverse

Nu stii ce nume de domeniu sa alegi pentru viitoarea afacere online? Iata cateva sfaturi utile de la expertii Gazduire.ro

Numele de domeniu este probabil unul dintre cele mai importante aspecte ale unei afaceri online avand in vedere ca acestea este asociata de cele mai multe ori cu identitatea unei afaceri din acest mediu. Desi lucrurile pot parea destul de simple intr-o prima etapa, nu de putine ori multi webmaster constata faptul ca alegerea unui nume de domeniu nu este o actiune tocmai usoara. pe Internet regasim la ora actuala miliarde de site-uri, aspect care cu siguranta s-ar putea sa ne puna in imposibilitatea de a ne alege numele de domeniu pe care il anticipam de multa vreme.

Web Hosting – www.gazduire.ro

Numele de domeniu reprezinta in esenta adresa web care ii redirectioneaza pe utilizatori spre pagina afacerii dumneavoastra. In aceste conditii, alegerea unui nume de domeniu cat mai inspirat este cu siguranta un aspect care nu trebuie neglijat sub nicio forma. Inregistrarea unui nume de domeniu la www.gazduire.ro este un proces cat se poate de simplu odata ce ati luat o decizie cu privire la alegerea acestuia.

Unul dintre lucrurile care transforma un nume de domeniu intr-un ales intr-un mod intelept este dat de marimea acestuia. Specialistii recomanda intotdeauna sa ne indreptam atentia inspre nume de domenii cat mai scurte, astfel incat utilizatorii sa aiba posibilitatea de a-l retine cu usurinta. Acest lucru ii determina de cele mai multe ori sa se reintoarca pe site ori de cate ori au nevoie de produsul sau serviciul pe care il comercializati.

Evitati sub orice forma utilizarea de numere si simboluri in cadrul unui nume de domeniu. Acestea nu fac altceva decat sa inrgreuneze si mai mult retinerea numelui de domeniu si in anumite situatii acestea pot parea niste domenii web nu tocmai serioase.

Nu in ultimul rand insa, alegeti cea mai potrivita extensie pentru destinatia afacerii dumneavoastra. In situatia in care doar utilizatorii romani va intereseaza, cea mai buna optiune este fara indoiala extensia .ro. In cazul in care produsele si serviciile comercializate pot fi relevante si pentru utilizatori din spatiul international, atuncoi extensia .com reprezinta fara indoiala cazul ideal.

Gazduire Web Srl este cea mai importanta companie din Romania care ofera servicii web de calitate la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Acum este momentul perfect sa dai startul afacerii tale online.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 noiembrie 2016

About Author

Stiri Diverse


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...