Actualitate, Social

Nu aveţi dreptul să condamnaţi la moarte peste 100.000 de oameni din Apuseni!

07092013414Domnule Crin Antonescu,

Suntem profund dezamăgiţi de declaraţia dumneavoastră, “în nume personal”, că practic trebuie să ne luăm adio de la speranţa de a avea locuri de muncă! Puteţi să trăiţi cu moartea Roşiei Montane pe conştiinţă?

Fără locuri de muncă în minerit, toată lumea de aici va pleca şi Roşia Montana va rămâne o comună moartă, părăsită.

Din cauza politicienilor pe care şi noi i-am votat, MURIM DE FOAME ŞI SUNTEM NEVOIŢI SĂ NE PĂRĂSIM ŢARA, SĂ MUNCIM PRIN STRĂINI!

Nu avem nicio şansă la viitor aici, dacă Piaţa Universităţii face legea în Apuseni! Iar dvs. nu veniţi cu nicio strategie pentru dezvoltarea acestei zone, condamnându-ne la sărăcie, şomaj şi disperare!.

Nu înţelegem cum este posibil, pentru un politician liberal, să se pronunţe împotriva investiţiilor, împotriva creării locurilor de muncă, împotriva luării unor decizii ferme?!?

Cum va face guvernul USL cele 50.000 de locuri de muncă promise?!? Prin amânări veşnice şi prin pasărea responsabilităţii?

Noi, cei 100.000 de oameni din Apuseni, care am susţinut în ultimii zece ani mineritul la Roşia şi care i-am votat pe membrii parlamentului şi aşteptăm de la ei hotărâri care să ne facă viaţa mai bună, ce ar trebui să facem?

De ce noi nu contăm, ci contează doar cele câteva mii, total neinformaţi despre ce înseamnă proiectul minier, şi care nu au fost nici măcar o singură dată la Roşia Montana, dar spun că se opun locurilor noastre de muncă??

Să vină la Roşia Montana să vadă cum trăim noi aici! Veniţi şi dvs aici să vedeţi cum trăim noi şi cât de greu este fără loc de muncă! Vine iarnă, şi probabil vom rămâne toţi fără loc de muncă.

Noi ce să le spunem copiilor noştri? Că oamenii pe care i-am votat ca să ne reprezinte NU VOR SĂ AVEM UNDE MUNCI?

Este obligaţia clasei politice să facă proiecte bune, care să dea locuri de muncă romanilor. Dumneavoastră ce rezolvaţi prin respingerea proiectelor, “în nume personal”?!?

Noi, oamenii din Apuseni, în numele copiilor noştri, cerem întregii clase politice şi cerem liberalilor din această tară să facă locuri de muncă în România şi să nu cedeze la presiunea străzii.

Câteva mii nu vorbesc în numele milioanelor de romani care încurajează investiţiile şi care au nevoie de locuri de muncă!

Cristian Albu, preşedinte Sindicatul “Viitorul Mineritului” Roşia Montana

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 septembrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...