Actualitate, Stirea Zilei, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Foto, Stiri mondene, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius, Tech

Noul marketplace negociat.ro a fost lansat în data de 1 decembrie!!!

De ce negociat.ro?

Negociat.ro Marketplace, locul unde poţi cumpăra sau vinde cele mai bune produse, la cele mai accesibile preţuri

Odată cu expansiunea internetului în viaţa de zi cu zi au apărut în mod previzibil site-uri de vânzari, unele care oferă o gamă largă de opţiuni, iar altele care vând doar o anumită categorie de produse. Toate aceste site-uri au fost create pentru a veni în întâmpinarea nevoii clienţilor de a achizitiona produse de calitate fără a se mai deplasa la un magazin anume, aceştia câştigând timp preţios.

Pe piaţa din România sunt în prezent câteva site-uri de profil, fiecare încercând să atragă un număr cât mai mare de vânzători şi de cumpărători. Unul dintre cele mai mari site-uri din România este e-Mag.ro, iar la nivel internaţional, piata este dominată de amazon.com şi e-bay.com.

Negociat.ro este un ”jucător” nou pe această piaţă în expansiune şi, pe lângă gama variată de produse pe care le oferă, acest site se diferenţiază de celelalte prin faptul că este singurul care oferă clienţilor săi comanda de căutare vocală şi posibilitatea de a negocia preţul la anumite cantităţi direct cu vânzătorul.Negociat.ro, poate fi considerat unul dintre site-ul de vânzări cu cele mai mici comisione de pe piaţă!!!

Marketplace-ul negociat.ro vine în întâmpinarea comercianţilor care doresc să vândă cu comisioane extrem de accesibile, între 4 şi 20 %, printre cele mai mici din România. Aceste comisioane mici oferă comercianţilor posibilitatea de a-şi lista produsele la preţuri competitive şi astfel să îşi crească exponenţial vânzările.


De ce să vinzi pe Marketplace-ul negociat.ro?

Marketplace-ul negociat.ro este locul unde comercianţii şi cumpărătorii se pot întâlni pentru a face afaceri reciproc avantajoase. Negociat.ro investeşte în promovarea clienţilor săi şi asta se va vedea în vânzările acestora. Filozofia negociat.ro este ”toată lumea care intră pe site trebuie să simtă că a câştigat”. Un bun exemplu sunt marile depozite care vând deja pe acest marketplace, care susţin că vânzările cresc de la o zi la alta.

ManiaMall.ro este o asociere de succes cu negociat.ro

ManiaMall este un site care de ani de zile înregistrează cifre de afaceri impresionante, comercializând diverse produse. Recent, negociat.ro a batut palma cu ManiaMall pentru o colaborare care va avantaja ambele site-uri, dar ce e mai important, este că în urma acestei colaborări vor profita cel mai mult cumpăratorii care vor beneficia de preţuri imbatabile la produse de calitate.


Comercianţii de pe Marketplace-ul negociat.ro oferă garanţia calităţii produselor lor şi, în unele condiţii, transport gratuit. Specialiştii negociat.ro vor urmări în permanenţă evoluţia vânzărilor comercianţilor şi vor oferi consultanţă permanentă acestora astfel încât să simplifice procedurile şi să crească vânzările.

Argumente pro si contra pentru comercianţii care aleg să se înscrie pe negociat.ro

Negociat.ro oferă clienţilor un site modern, uşor de utilizat, unde îşi pot promova şi vinde în cele mai bune condiţii produsele.

Argumente pro pentru clienţii negociat.ro

  1. Cumpărătorii au la dispoziţie o mulţime de produse de calitate din toate categoriile, pentru toate buzunarele.
  2. Clienţii beneficiază de căutare vocală.
  3. Pot negocia preţul direct cu vânzătorul.
  4. Pot compara preţurile produselor pentru a găsi cea mai buna ofertă.
  5. Vânzătorii sunt verificaţi în legătură cu calitatea produselor, înainte de intergrarea in site.
  6. Comercianţii de pe negociat.ro au la dispoziţie un spaţiu modern în care să îşi prezinte produsele către zeci de mii de vizitatori care accesează site-ul zilnic, iar costurile de publicitate sunt 0.
  7. Comercianţii pot negocia comisionul pentru fiecare categorie de produse în parte.
  8. Comercianţii vor beneficia de un procent lunar pentru promovarea produselor în reţelele sociale.Argumente contra

1. Cel mai mare argument contra este preţul de vânzare al fiecărui produs în parte care, din cauza faptului că, simultan, mai multe site-uri de profil vând produsul respectiv, iar cel care oferă preţul cel mai mic reuşeste de obicei să vândă produsul.
Modalităţi de prezentare a produselor pe Marketplace-ul negociat.ro


1. Specialiştii noştri vor acorda asistenţă comerciantului în procesul de listare manuală a produselor.
2. Comerciantul are posibilitatea de a face import de produse prin fişiere csv.


Marketplace-ul negociat.ro va investi o sumă considerabilă pentru promovarea brand-ului în 2020. Canalele urmărite sunt: publicitatea on-line, radio şi tv. Cel mai probabil afişarea stradală va începe la finalul anului 2020.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 decembrie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...