Actualitate, Evenimente, Stiri

Noul manager al Spitalului Orăşenesc Cugir „a intrat în pită”

Luni, 8 septembrie 2014, noul manager al Spitalului Orăşenesc Cugir, Florin Arion, şi-a preluat oficial responsabilităţile. Evenimentul a avut loc într-un cadru oficial în prezenţa primarului, Adrian Teban, a directorului medical – Terezia Boruah, a preşedintelui Consiliului de Administraţie (Dorin Herlea), reprezantantul primarului în C.A. (Ana Sântu), consilierul judeţean Nicolae Truţă (membru în C.A. al spitalului) şi majoritatea medicilor din spital.

Întrucât perioada următoare va fi foarte importantă pentru unitatea medicală locală, care trebuie să primească acreditarea, noul manager Florin Arion a făcut apel în primul rând la unitatea şi la responsabilitatea personalului din spital.

Primarul Adrian Teban a vorbit chiar de posibilitatea încheierii unui contract de performanţă cu fiecare şef de secţie, după modelul contractului pe care-l va primii actualul manager în care sunt stipulate criteriile de performanţă.

Florin Arion a fost numit manager al Spitalului Orăşenesc Cugir prin dispoziţia primarului Adrian Teban, în contextul în care la concursul de ocupare a acestui post din data de 1 septembrie 2014 nu s-a înscris nici o altă persoană. Edilul Cugirului şi-a exprimat speranţa că, odată cu acest mandat de maxim 6 luni, se va încheia cu interimatele la spital. Rămâne de văzut!

Anterior, juristul Florin Arion a ocupat funcţia de şef al Serviciului Administraţie Publică din cadrul Primăriei Cugir, după ce timp de 4 ani a fost Şeful Poliţiei Locale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 septembrie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...