Anunturi Publice

Noi măsuri impuse de ANSVSA pentru comerţul cu animale vii, după blocarea Canalului Suez

vasvas

Autoritatea Naţională Sanitar- Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor anunță că toţi operatorii economici care intenţionează să desfăşoare activităţi de comerţ cu animale vii vor fi nevoiţi să mărească cantităţile de furaje şi de apă cu minim 25% şi să crească spaţiul destinat animalelor cu 10-15%.

În cazul în care se transportă animale cu coarne, spaţiul alocat pe cap de animal trebuie să crească cu 7% pentru a preveni rănirea animalelor la contactul cu celelalte animale aflate în boxă. Animalele cu coarne se transportă în boxe separate faţă de cele fără coarne.

Aceste măsuri vin după situaţia de criză în care 11 nave din România care transportau peste 130.000 de oi au fost blocate pe Canalul Suez, iar procentul de mortalitate mediu a fost de 0,23%.

The post Noi măsuri impuse de ANSVSA pentru comerţul cu animale vii, după blocarea Canalului Suez appeared first on albapesurse.

Autoritatea Naţională Sanitar- Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor anunță că toţi operatorii economici care intenţionează să desfăşoare activităţi de comerţ cu animale…
The post Noi măsuri impuse de ANSVSA pentru comerţul cu animale vii, după blocarea Canalului Suez appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 aprilie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...