Actualitate

Noi avertizări de la meteorologi

 370 Vizualizări

Administrația Națională de Meteorologie a emis un Cod Galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată pentru intervalul 31 mai, ora 11.00 – 31 mai, ora 23.00.

În intervalul menționat, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin descărcări electrice, averse torențiale, grindină, intensificări ale vântului și posibil vijelii în Banat, sudul Crișanei, vestul Transilvaniei, Oltenia și la munte. În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 30 l/mp.

Notă: Astfel de fenomene vor fi astăzi, izolat, și în celelalte regiuni.

În a doua parte a zilei de joi (01 iunie), local în vestul, centrul țării și la munte, instabilitatea atmosferică va fi pronunțată.

COD PORTOCALIU

Interval de valabilitate: 31 mai, ora 12 – 31 mai, ora 20
Fenomene vizate:averse torențiale
Zone afectate: județele Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș, Gorj, precum și Carpații Occidentali și vestul Carpaților Meridionali

În județele Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș, Gorj, precum și Carpații Occidentali și vestul Carpaților Meridionali, vor fi averse torențiale. Local cantitățile de apă vor fi de 40…50 l/mp (în intervale scurte de timp, de până la 1 – 3 ore).

The post Noi avertizări de la meteorologi appeared first on albapesurse. 370 Vizualizări Administrația Națională de Meteorologie a emis un Cod Galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată pentru intervalul 31 mai, ora 11.00 – 31 mai, ora 23.00. În intervalul menționat, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin descărcări electrice, averse torențiale, grindină, intensificări ale vântului și posibil vijelii în Banat,
The post Noi avertizări de la meteorologi appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

31 mai 2023

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...