TEATRU ALBA
Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Noapte ”incendiară” pentru pompierii din mai multe localități ale județului Alba

Sfârșitul zilei de joi, 4 aprilie a fost unul de foc, și la propriu și la figurat, pentru pompierii din județul Alba. Odată cu lăsarea serii, în mai multe localități din județ au avut loc o serie de incendii de vegetație uscată care au necesitat intervenția promptă a acestora. Vă prezentăm un rezumat ”incendiar” a serii de joi, 4 aprilie:

-În jurul orei 20.45, Stația de pompieri Cîmpeni a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă la un incendiu de litieră în localitatea Poșaga de Jos, comuna Poșaga.

-În jurul orei 20.50, Detașamentul de pompieri Alba-Iulia a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la un incendiu de vegetație uscată din municipiul Alba-Iulia de pe strada Viilor.

-În jurul orei 21, Garda de intervenție Blaj a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la un incendiu de vegetație uscată izbuncit la ieșirea din municipiul Blaj spre Mediaș.

-În jurul orei 21.05, Garda de intervenție Sebeș a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la un incendiu de vegetație uscată din localitatea Șpring.

-În jurul orei 21.50, Detașamentul de pompieri Alba-Iulia a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la un incendiu de vegetație uscată din localitatea Șard.

-În jurul orei 23.05, din nou în Poșaga a avut loc un incendiu de vegetație uscată și litieră a pădurii.

Incendiul s-a manifestat pe aproximativ 3 ha în mai multe focare. Suprafața afectată este de aproximativ 5 ha. S-a intervenit pe timpul nopții pentru lichidarea incendiului cu 8 subofițeri, eliminându-se pericolul de extindere.

foto ISU AlbaDistribuie Acum

5 aprilie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...