Politica

Nicolae Albu rămâne pe funcție, dar îmbracă oficial haina PNL

Secretarul general al PNL Alba, Marius Hațegan a confirmat oficial în urmă cu doar câteva minute faptul că propunerea PNL Alba pentru funcția de prefect al județului Alba va fi Nicolae Albu.

Practic actualul prefect va rămâne pe mai departe pe funcție, doar că de data aceasta își va asuma și latura sa politică, în mod oficial. Candidatura lui Nicolae Albu a fost validată de Biroul Politic Județean al PNL Alba cu unanimitate de voturi. De menționat că nu a mai fost niciun alt nume vehiculat pentru acest post care revine PNL Alba, conform negocierilor de la București.

Propunerea va fi transmisă Biroului Permanent National.

Paul Voicu nu intră în Prefectura Alba!

De asemenea, la nivelul Prefecturii Alba se va înființa și funcția de secretar general, conform modelului Guvernului (prefectura fiind replica la nivel de județ a guvernului țării). Întrebat dacă această funcție i-ar reveni lui Paul Voicu, fostul viceprimar al mun. Alba Iulia, secretarul general al PNL Alba a răspuns scurt și fără echivoc: EXCLUS!

De precizat că această funcție va fi ocupată de un funcționar public, și nu de unul numit în mod oficial de vreun partid politic.

The post Nicolae Albu rămâne pe funcție, dar îmbracă oficial haina PNL appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 februarie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...