Evenimente

Nevoile psihologice de bază ale copiilor, noua tema a atelierului „BebeBiblioteca”

albaalba

Joi, 15 iulie 2021, începând cu ora 17:00, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba se va desfășura atelierul de parenting din cadrul proiectului 3.1 BebeBiblioteca. Atelierul va fi coordonat de psihoterapeuta Adina Drimbe iar tema acestei ediții va fi „Nevoile psihologice de bază ale copiilor. Relațiile de afecțiune dintre părinte-copil, familia extinsă”.

Referitor la tema aleasă, Adina Drimbe a declarat: „Nevoile copilului, ca și cele ale fiecărei ființe umane, sunt nevoi care sunt necesare pentru dobândirea echilibrului emoțional și relațional. Cunoașterea nevoilor copilului, identificarea lor, învățarea limbajului de iubire al acestuia poate schimba o mulțime de lucruri în relația părinte-copil. A înțelege care sunt nevoile copilului și a ne ocupa de satisfacerea acestora nu înseamnă nu numai o responsabilitate a părinților, dar și un mod de a crește copii sănătoși din punct de vedere emoțional, copii care să aibă relații bune cu cei din jur, în stare să-și folosească capacitățile proprii.”

Cei interesați de subiect pot urmări desfășurarea evenimentului, online, la adresa: www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaLucianBlagaAlba. Atelierul de parenting face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.1 BebeBiblioteca și se desfășoară lunar în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

The post Nevoile psihologice de bază ale copiilor, noua tema a atelierului „BebeBiblioteca” appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

15 iulie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...