ALBA
Actualitate, Social, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Nemulțumire! – Circa 100 de cetățeni au luat cu asalt ședința Consiliului Local Alba Iulia

Marți, 18 decembrie, la orele 13, sala de consiliu a Primăriei Alba Iulia s-a dovedit neîncăpătoare pentru cei circa 100 de cetățeni ai municipiului care au ținut să vină să le spună consilierilor locali că nu sunt de acord cu hotărârea de a îi amenda pei cei care cresc păsări în înteriorul localității.

Oamenii s-au arătat nemulțumiți de faptul că li se interzice ceea ce spun ei că ar fi un drept și că se simt discriminați și au solicitat consilierilor locali să revoce hotărârea care stipulează amendarea persoanelor fizice care dețin păsări în Municipiul Alba Iulia.

Viceprimarul Gabriel Pleșa a încercat să îi calmeze pe oameni spunându-le că de fapt hotărârea a fost luată după un ordin al Minsterului Sănătății din 2005 și după mai multe reclamații făcute de vecinii unor crescători de păsări din localitate.

Consilierul Mircea Trifu, împreună cu cetățenii prezenți, au solicitat ca hotărârea de amendare a crescătorilor de păsări să fie abrogată de urgență, însă până la urmă s-a decis ca o eventuală decizie de anulare a hotărârii să aibă loc la următoarea ședință de Consiliu Local care va avea loc în luna ianuarie a anului 2019.

Merită menționat hotărârea luată anterior de Consiliul Local presupunea amendarea cu 300 de lei pe deținătorii de păsări fără autorizație din municipiu și că până în prezent niciun deținător de păsări din Alba Iulia nu a fost amendat pentru acest fapt.

Distribuie Acum

18 decembrie 2018

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

#
Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...