Sport

Naționala de volei feminin a României și trofeul Campionatului European vin la Blaj

albaalba

Echipa națională de volei feminin a României se va afla la Blaj luni, 19 iulie, începând cu ora 12:00, pentru a promova turneul final al Campionatului European de volei feminin, competiție la care țara noastră este co-organizatoare. Cu această ocazie, va fi prezentat și trofeul Campionatului European de volei feminin, în cadrul evenimentului care va fi găzduit de Palatul Cultural Blaj. 

La întâlnirea cu echipa națională sunt invitați toți iubitorii de sport din municipiul Blaj. Dacă în 2018 ei au avut posibilitatea de a se fotografia cu trofeul Ligii Campionilor, acum blăjenii vor putea să facă același lucru alături de cupa ce va fi oferită celei mai bune echipe naționale din Europa. 

Echipa națională de volei feminin a României este prima națională de sporturi de echipă care se va afla la Blaj, într-un oraș care a devenit, în ultimii zece ani, un pol al voleiului feminin românesc, grație performanțelor interne și europene realizate de CSM Volei Alba Blaj. La acest eveniment de gală, intrarea este liberă.

Organizatori: Federația Română de Volei, Primăria Municipiului Blaj, Consiliul Județean Alba și CSM Volei Alba Blaj.

Turneul final al Campionatului European de volei feminin se va desfășura, în perioada 18 august – 4 septembrie 2021, în România (Cluj-Napoca), Serbia (Belgrad), Croaţia (Zadar) şi Bulgaria (Plovdid). 

În perioada 18-25 august 2021, la Cluj-Napoca se vor disputa meciurile grupei D. România va întâlni, în ordine, următoarele echipe naționale: Turcia, Suedia, Țările de Jos (Olanda), Finlanda și Ucraina. Primele patru clasate în grupă se vor califica în optimile de finală. 

Vă așteptăm! Hai România!

The post Naționala de volei feminin a României și trofeul Campionatului European vin la Blaj appeared first on albapesurse.

Echipa națională de volei feminin a României se va afla la Blaj luni, 19 iulie, începând cu ora 12:00, pentru a promova…
The post Naționala de volei feminin a României și trofeul Campionatului European vin la Blaj appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

15 iulie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...