Actualitate, Cultura

MUZEUL INSTRUMENTELOR MUZICALE LA ALBA IULIA

Lansez prin prezenta în spațiul public și în special autorităților locale și județene din Alba ideea și propunerea fermă de a înființa în premieră în România MUZEUL INSTRUMENTELOR MUZICALE la Alba Iulia. Acest proiect ar aduce beneficii culturale atât locuitorilor orașului cât și vizitatorilor, ar fi un punct de atracție turistică cel puţin la nivel național și ar asigura locuri de muncă. Totodată ar putea funcționa și ca centru cultural de proiecte muzicale (concerte, ateliere, cursuri, seminarii, dezbateri etc.)

În urma participării mele recente la cel mai mare târg de instrumente muzicale din lume, Musikmesse Frankfurt – Germania, unde am susținut recitaluri și am reprezentat firma românească pe parte de chitară, am propus producătorului român de la Reghin, SC HORA SA, ideea înființării muzeului iar acesta s-a declarat totalmente deschis, oferindu-se totodată să pună la dispoziție fond semnificativ de instrumente muzicale.

Nu mai rămâne decât acceptul autorităților pe această temă, întocmirea fermă a unui proiect de management, identificarea resurselor logistice și punerea în practică.

Ofer astfel tot suportul meu profesional pentru ducerea la îndeplinire a unui asemenea obiectiv.

Al dvs.
Silvan Stâncel

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...