Anunturi Publice

Municipiul Alba Iulia se alătură proiectului ”Curățăm România”

În cadrul unei postări de pe pagina sa de Facebook, primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa a anunțat inițiativa ”Curățăm România” care va avea loc și în Cetatea Marii Uniri în data de 6 mai.

”Proiectul ”Curățăm România”, demarat de Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor în colaborare cu Primăria Alba Iulia, este o campanie de ecologizare care are ca scop schimbarea comportamentului și responsabilizarea cetățenilor cu privire la protecția mediului.

Această campanie de ecologizare se desfășoară la nivel național și își propune o mobilizare cât mai numeroasă a membrilor comunităților locale.

Astfel de acțiuni sunt absolut necesare, deoarece cantitățile foarte mari de deșeuri abandonate ilegal în zona Mamut ne obligă să luăm atitudine.

Nu trebuie să uităm că avem o responsabilitate morală pentru ceea ce lăsăm moștenire generațiilor viitoare, iar ecologizarea și igienizarea spațiilor în care locuim ar trebui să constituie o prioritate.

Cu toate că este a treia acțiune de ecologizare, organizată de Primăria municipiului Alba Iulia, din acest an, este prima desfășurată în zona pădurii Mamut din Alba Iulia și este organizată în colaborare cu Direcția Silvică Alba – Ocolul Silvic Valea Ampoiului.

Acțiunea se va desfășura, în Alba Iulia, în data de 06.05.2022, începând cu ora 14.00, în zona Mamut, iar locul de întâlnire va fi în parcarea Parcului Dendrologic. Cu această ocazie facem apel la cetățenii municipiului să ni se alăture pentru a ne arăta, împreună, grija față de mediul înconjurător.” a precizat primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa.

The post Municipiul Alba Iulia se alătură proiectului ”Curățăm România” appeared first on albapesurse.

În cadrul unei postări de pe pagina sa de Facebook, primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa a anunțat inițiativa ”Curățăm România” care va avea loc și în Cetatea Marii Uniri în data de 6 mai….
The post Municipiul Alba Iulia se alătură proiectului ”Curățăm România” appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 aprilie 2022

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...