Actualitate, Comunicate, Evenimente, Politica, Stiri, Tech

Municipiul Alba Iulia, premiat din nou la Gala Asociației Municipiilor din România

Luni, 12 noiembrie, la Ateneul Român din București a avut loc cea de-a doua ediție a Galei Asociației Municipiilor din România,  un eveniment desfășurat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, Excelența Sa domnul Klaus Iohannis.

Dupa ce, în prima ediție a galei, Alba Iulia a primit premiul de ”Excelență în transport public”, municipiul nostru s-a evidențiat din nou, ca exemplu de bune practici, ocupând prima poziție la categoria ”Excelență în digitalizare/ Smart City”, trofeul și diploma fiindu-i înmânate viceprimarului Paul Voicu.

Dincolo de aplicația depusă în aceasta secțiune, Alba Iulia și-a afirmat în ultimul timp în mod categoric apartenența la dezvoltarea și implementarea tehnologiei moderne în sprijinul locuitorilor deținând până în prezent un număr de 60 de proiecte implementate, din totalul de 106 agreate, cu aproximativ 36 de parteneri.
Recunoașterea acestei mobilizări, cu un debut național consemnat timpuriu ca act de pionierat, s-a făcut în prezența reprezentaților celor 109 municipii din Romania.

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 noiembrie 2018

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...